He said - she said

He said - she said

Második nap - Dani verzió

2015. február 24. - AnnaDani

A februári nap már régen az égen ragyogott mikor hőseink felkeltek az első kimerítő nap utáni kóma szerű alvásból. A nagy sárga égitest sugarai erősek voltak és azt a csalafinta érzést keltették hogy nincs szükség télikabátra de az erős szél gyorsan meggondolásra kényszerítette még a legelhatározottabbakat is.

2iknaputca.jpg

A szinte-szomszédban tett gyors lakás-vizit és egy életmentő kávé után a duó nekivágott egy a város távolabbi pontján felkínált szoba meglátogatásának.

A barceloniai metrón dél körül már nem a munkába siető tömeggel szembesül az ide látogató így se tömegre se nagy várakozásokra nem kellett számítani és így viszonylag rövid időn belül megtalálták a szóban forgó ház bejáratát.

A lakást hirdető lány egy zenetanár aki saját bevallása szerint nem tud énekelni de annál inkább szeret modern zenét oktatni billentyűs hangszeren, állandó társa egy Brownie nevű kutya és egy jelenleg hasmenéssel küzdő cica aki az érdeklődés dacára inkább aludt a sarokban.

Következő állomás egy be nem tervezett óra volt a helyi bankban ahol Babakusz új számlára tett szert mivel a régi mint kiderült megszűnt létezni.

Az éhség nagy úr, ezt tanúsíthatja mindenki aki valaha volt már farkas-éhes viszont nem minden étterem van felkészülve angol nyelvű menüvel illetve ha olyan turista érkezik egyszerű spanyol szótárral amiből hiányoznak a Katalán nyelvben használt nevek és kifejezések akkor egy kívülálló nagyon szórakoztató barchoba játékot nézhet végig a pincér és az éhes turisták között.

 kaja.jpg

A megfelelő mennyiségben elfogyasztott étel viszont kellőképpen ellustítja az embert ezért két hősünk visszatért a főhadiszállásra tanácskozásra és hogy még produktívabban teljék az idő elhatározták hogy kalandjaikat blog formájában megosztják családjukkal, ismerőseikkel és így született meg az annadani.blog.hu oldal ami a fent említett 2 hős napjait meséli el 2 különböző nézőpontból.

A csillagos ég alatt pár cigaretta és pilóta-keksz elfogyasztása után hőseink nyugovóra tértek hogy újult erővel vághassanak neki a harmadik napnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://annadani.blog.hu/api/trackback/id/tr97213099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása