He said - she said

He said - she said

3. nap - Anna verzió

2015. február 26. - AnnaDani

Ma nagyon eseménydús napunk volt, rengeteg mérföldkővel, nem is tudom, melyikkel kezdjem. Megyek akkor fontossági sorrendben, a legeslegfontosabbal kezdve:

1. Desigual törzsvásárlói kártya (és ruha) tulajdonos lettem!!

desigual.jpg

desigual_ruha_1.jpg

Most itt jó néhány helyet ki kellene hagynom, hogy érzékeltessem ennek a fontosságát, de folytatom mégis azzal, hogy

2. Sikerült eldönteni a nagy lakás kérdést :) Végül nyert az óriási terasz, és a nagyon kedves leendő lakótárs, így a perui Ceciliával fogok együtt lakni egy barátságos kis lakásban. Már tervezgetem, hogy milyen növényeket és bútorokat tehetünk majd a teraszra, és remélem, a fél életemet ott élem majd nyáron.

3. Vettem havi bérletet a tömegközlekedésre, így a turista státuszból hivatalosan is kiléptem.

4. Bejelentettem a rendőrségen, hogy két éve elhagytam az itteni személyimet, és csak kicsit mosolyogtak meg, amiért ezt csak most mondom. A rendőrségen azt is megtudtam, hogy a nevem Nátóul alfa tango sierra, alfa doble november alfa. Ha valaki ezután szóvá tenné, hogy milyen rövid a nevem, az szólíthat így :)

A délután végre turistáskodással telt, szerencsére végül a nap is kisütött, úgyhogy nagyon jót sétáltunk a belvárosban és a tengerparton. Mivel ennyire szép volt a nap, és mert egy kép többet mond ezer szónál, ma egy több tízezer szavas bejegyzéssel készültem :)

A sétát a kikötőnél kezdtük, ahol ilyen szépen sorakoznak a kis csónakok:

hajo_k.jpg 

Aztán találkozunk ezzel a jómadárral, akit néhány percen keresztül végigkísértünk, ahogy minden padnál bepróbálkozott, hátha kap egy kis kenyeret - vagy lazacot. Itt még csak pózol.

po_zo_lo_sira_ly.jpg

Itt már egyértelműek a szándékai:

sira_lykaja_0.jpg

Most olyan, mintha nem is figyelne, de nézzétek, merre áll a szeme!

sira_lykaja_1.jpg

Eddig sajnos sikertelen volt, most próbálkozik máshol:

sira_lykaja_2.jpg

Már-már szemrehányóan néz

sira_lykaja_4.jpg

Aztán eloldalog, és a következő padnál próbál szerencsét

sira_lykaja_3_5.jpg

Aztán innen is sértődötten továbbáll, mostmár csak hátulról hagyja magát fotózni

sira_lykaja_3.jpg

Kis sirály barátunkat hátrahagyva tovább sétáltunk egy bevásárlóközpont felé, és készítettünk egy szelfit. De tényleg szelfit.

szelfi.jpg

Tényleg

szelfi_bizony.jpg

Aztán üldögéltünk a parton, néztük a kutyát sétáltató embereket és a szörfösöket, akik nagyon elszántan gyakoroltak a hűvös víz ellenére. Ez pedig a híres W hotel a partról, a napszemüvegemen keresztül fotózva :)

napszemu_vegen_keresztu_l.jpg

Mert ma ilyen szelfizős napunk volt. Van egyébként most egy horror cirkusz Barcelonában, mindenhol hirdetik, gondolkodunk, hogy jelentkezünk bohócnak...

boho_c.jpg

Ez pedig egy nagyon elégedett pillanat, tengert bámulós.

tengert_ba_mul.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://annadani.blog.hu/api/trackback/id/tr187220675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kimu 2015.02.26. 11:14:11

mi meg itt rohadunk az irodában, kössz
amúgy láv :D <3
süti beállítások módosítása